Tabor v Kranjski Gori (26.6. – 3.7.2021)

Letos je tabor v Kranjski Gori potekal nekoliko hitreje, zato smo se prva dva dni pridružili Chorchypu in njegovi ekipi Samurajev, učili smo se osnov borilnih veščin in veliko telovadili. Od ponedeljka naprej je sledil angleško obarvan tabor, kjer smo se preko raznih delavnic in sproščenega pogovora učili angleščine. Še posebej radi smo se pogovarjali in družili z Erasmus študentko Jessico, ki prihaja iz ZDA in zelo lepo govori angleško. Delavnice in aktivnosti se bile pestre, na voljo smo imeli: športne, pogovorne, ustvarjalne ali novinarske delavnice.  Vsak dan smo se hladili in uživali ob jezeru Jasna, kjer nam dodatnih aktivnosti ni zmanjkalo, saj smo lahko spuščali Drone, sup-ali, delali milne mehurčke in skakali iz stolpa.
Uživali smo ob večernih aktivnostih, ki so bile vsak dan drugačne: filmski večer, večer ob ognju, šov talentov in  plesni večer.
Na poti do doma nas je čakala še zadnja skupna aktivnost – poletno sankanje po 1500 m dolgi progi, ki se imenuje Besna pehta.
Od tabora v Kranjski Gori smo se zelo težko poslovili. Stkali smo veliko prijateljskih vezi in se v soboto, 3.7.2021, polni vtisov vrnili v Dom.
Vzgojiteljica: Nastja
Ljubljana, 18.7.2021

Kontaktirajte nas

Mencingerjeva 65, 1000 LJUBLJANA
+386 01 283 31 96 / 059 695 410
    Skip to content