Tabor v Kranjski Gori (12.7.-18.7.2020)

Od 12. 7. do 18. 7. 2020 smo se udeležili razgibanih angleških počitnic, ki so potekale v Kranjski Gori, v počitniškem domu vila Šumica. Program je bil sestavljen iz športnih in ustvarjalnih dejavnosti. Skozi igro, pesmi, pisanje in druženje smo spoznavali angleški jezik in se ob tem zelo zabavali.
Nekajkrat smo se odpravili do jezera Jasna, kjer so najpogumnejši plavali in skakali v vodo, ostali pa so na kopnem pletli zapestnice in se nastavljali sončnim žarkom. Športne aktivnosti so zajemale tudi pohod na Krnico, na katerem ni manjkalo zanimivih izzivov in nalog, pa tudi lepih razgledov ne.
Otroci so imeli na voljo različne tematske delavnice (novinarske, plesne, naravoslovne, ustvarjalne), ki so jih sami izbrali in na koncu predstavili svoj prispevek. Pri tem so združili prijetno s koristnim, saj so ob ustvarjanju obnovili znanje angleškega jezika, osvojili nove veščine in izrazili svojo kreativnost.
Ob večerih smo se zabavali in družili ob glasbi na prostem in razgledu na gore ter zvezde. Imeli smo tudi “Talent show”, kjer so se predstavili raznoliki talenti z zabavnimi nastopi.
Letošnji angleški tabor je preko poučnih in kreativnih dejavnosti spodbudil druženje in sodelovanje otrok ter tako omogočil prijetno preživljanje počitnic v naravi.
Ljubljana, 30.8.2020

Kontaktirajte nas

Mencingerjeva 65, 1000 LJUBLJANA
+386 01 283 31 96 / 059 695 410
    Skip to content