Obisk Dedka Mraza

Dne 22. 12. 2021 je nenapovedano, kot zna le Dedek Mraz, prišel tiho med otroke Mladinskega doma Malči Beličeve . Otroci so slutili in ga klicali z balkona. Smučke niso drsele, zato je prišel peš. Otroci se niso mogli izogniti vprašanjem, če nosijo copate, umivajo zobke, če so bili kaj pridni v skupini in šoli. Odgovor je bil vedno enak: »Zelo pridni«. Daril kar ni bilo konca, veselja otrok pa tudi ne. Ampak brez, da bi Dedku Mrazu zapeli kakšno pesmico ni šlo. Vedno se sprašujemo, od kod vsa ta darila, ki jih je prinesel Dedek Mraz. Očitno dobri ljudje vedno najdejo pot do src naših otrok, če ne gre drugače, pa pomagajo Dedku Mrazu, ker vedo, da bo otroke iz Mladinskega doma Malči Beličeve gotovo obiskal. Tudi večerja je minila praznično, sicer v mehurčku, pa vendar z nasmehi na obrazu in picami na jedilniku.

Vesele praznike in srečno novo leto 2022 je otrokom voščil tudi predsednik republike Borut Pahor. Na božični dan je poslal otrokom piškote in potico, ki je popestrila božično večerjo.

Prav poseben dogodek za otroke je bil tudi obisk ameriških marincev. Vsi skupaj smo se zbrali v telovadnici. Nekaj otrok je bilo v karanteni, ti pa so obdarovanje spremljali skozi okno in zvedavo kukali, kaj od daril bo ostalo tudi za njih.

Kontaktirajte nas

Mencingerjeva 65, 1000 LJUBLJANA
+386 01 283 31 96 / 059 695 410
    Skip to content