Dobrodelni nogometni dogode

V sredo popoldan, 17.5.2023, smo v naši telovadnici gostili pomemben nogometni dogodek, na katerem so sodelovali dekleta in fantje naše nogometne ekipe, pod vodstvom naših trenerjev, vzgojiteljev Luko in Miho. Obiskali so nas prav posebni gostje. To so bili igralci Nogometnega kluba Olimpija, državni prvaki in zmagovalci Pokala Nogometne zveze Slovenije za seznono 2022/2023, Svit Sešler, Marcel Ratnik, Matevž Vidovšek in Denis Pintol. Z njimi so prišli tudi član trenerskega štaba, trener g.Luka Kovačič in predstavnica za stike z javnostjo NK Olimpija ga. Eva Ocvirk. Našega dogodka pa se je udeležil tudi g. Marko Filipčič, član uprave Gorenjske banke, s predstavnicami marketinga, Sandro, Evo in Lino.

Dogodek je imel prav poseben dobrodelni namen. Gorenjska Banka, v partnerstvu z NK Olimpija, sta nam donirala 100 nogometnih žog in donacijo v vrednosti 1000 EUR, v namen spodbujanja kvalitetnega preživljanja prostega časa in igranja nogometa. Del žog bodo prejeli tudi otroci in mladostniki iz drugih mladinskih domov in vzgojnih zavodov po Sloveniji.

Dogodek je vključeval svečano podelitev donacije in žog, prikaz nogometnega treninga, nogometni spretnosti izziv in prijateljsko nogometno tekmo, v kateri so sodelovali tudi naši gostje. Vse udeležence je najprej nagovorila naša ravnateljica, ga. Tatjana Pleško Zalar, g. Marko Filipčič in ga. Eva Ocvirk. Ob koncu dogodka je vsak od naših otrok in mladostnikov prejel majico in žogo, se posladkal ob prigrizku frutabele in soka ter prejel avtograme nogometašev Olimpije.

Kontaktirajte nas

Mencingerjeva 65, 1000 LJUBLJANA
+386 01 283 31 96 / 059 695 410
    Skip to content